Welkom bij Guus Mulder Makelaardij

Uw adres voor taxatie en advies

A.TH. Mulder b.v.
Laan van Schuylenburch 208
7064 AL Silvolde
T: 0315 - 345420
M: 06 - 53641400
F: 0315 - 345680
info@guusmuldermakelaardij.nl

Aangesloten bij: SCVM, NRVT, NWWI, SVMNIVO gediplomeerd

  Volg ons op Facebook

Aankoopmakelaar Silvolde en omgeving

Een aankoopmakelaar in Silvolde en omgeving vind je bij Guus Mulder Makelaardij Silvolde.

We zijn hét adres voor aankoopadvies en aankoopbegeleiding wanneer je op zoek bent naar een nieuwe woning in Silvolde en omgeving. Maak je woonwensen werkelijkheid en neem contact met ons op!

  • De aankoopmakelaar in Silvolde en omgeving
  • Gedegen kennis van de huizenmarkt in Silvolde en omgeving
  • Aankoopbegeleiding van een ervaren en gecertificeerde aankoopmakelaar

Meer weten over alles dat komt kijken bij een huis kopen in Silvolde en/of omgeving? We vertellen graag persoonlijk wat we allemaal voor je kunnen betekenen. Mail met info@guusmuldermakelaardij.nl of bel 0315-345420 / 06-53641400.

Persoonlijke aankoopbegeleiding

De aankoop van een huis is een van de grootste aankopen van je leven. Daarom is het verstandig om niet alleen je gevoel te laten spreken, maar ook je verstand. Een aankoopmakelaar helpt je met een nuchtere blik naar de woning te kijken. Voldoet deze echt aan al je wensen, niet alleen nu, maar ook in de toekomst?

Huis kopen Silvolde of omgeving

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van je droomhuis? We hebben een groot netwerk in de regio en zijn snel op de hoogte van woningen die in de verkoop gaan. Op basis van jouw woonwensen filteren we woongebieden en attenderen we je op mogelijkheden waar je zelf misschien nog niet aan had gedacht. Daarbij kijken we niet alleen naar het directe plezier dat je van je nieuwe huis hebt, maar ook naar het woonplezier op lange termijn. Zodat je nieuwe woning over 10 jaar nog steeds je thuis kan zijn.

Voor een stevige onderhandelingspositie

Verliefd op die ene woning of met enige haast aan het zoeken op de huizenmarkt? Dan is het prettig om een aankoopmakelaar in te zetten die zakelijk voor je onderhandelt. Maak gebruik van onze kennis van de huizenmarkt in de regio, onze bouwkundige expertise en ons zicht op de woningwaarde. Een nieuwe woning kopen doe je deels op gevoel, wij voegen daar graag een sterke onderhandelingsstrategie aan toe. Als aankoopmakelaar in Silvolde en omgeving bouwen we op vele jaren opgedane ervaring en een uitgebreid netwerk. Als koper pluk jij daar uiteindelijk de vruchten van.

Werkwijze Guus Mulder makelaardij Silvolde

De aankoopmakelaar begeleidt het hele proces: van een eerste zoekopdracht tot de overdracht bij de notaris. Ook daarna blijven we betrokken. Als er problemen ontstaan na de aankoop van de woning dan zijn we jouw aanspreekpunt en zoeken we samen naar een oplossing.

Het stappenplan van de aankoopmakelaar:

  • We houden nieuw aanbod in de gaten: zowel via het Vastgoed Pro-uitwisselingssysteem, als ons eigen netwerk in de regio Silvolde
  • We gaan mee naar bezichtigingen en zorgen voor een objectieve blik
  • We kijken ook naar eventuele verborgen gebreken, erfdienstbaarheden en de bouwkundige staat
  • We maken een taxatierapport volgens gestelde regels en eisen NRVT
  • We zorgen voor een deskundige en professionele onderhandeling met een strategische aanpak
  • We checken alle benodigde documenten, zoals de koopakte
  • We begeleiden je tot en met de overdracht bij de notaris

Dit complete aankoopproces bespaart je tijd, geld en een heleboel zorgen. We bespreken je wensen en zetten we alle mogelijkheden op een rijtje.

Waarom een aankoopmakelaar in Silvolde en omgeving?

Het woningaanbod in de regio Silvolde en omgeving is op dit moment beperkt. Het is daarom belangrijk om snel te schakelen en direct actie te ondernemen, wanneer je jouw droomwoning hebt gevonden. Toch moet dit niet leiden tot overhaaste beslissingen waar je later spijt van krijgt. Een aankoopmakelaar is onmisbaar: met de juiste connecties en kennis van zaken heb je een voorsprong op de concurrentie. Een aankoopmakelaar behartigt jouw belangen, deelt kennis en ervaring en voert onderhandelingen namens jou. Zo wordt een huis kopen in regio Silvolde een stuk minder stressvol en juist stukken leuker!